Om os..

Velkommen hos KundeKompagniet. Her tilbyder vi samlede dialog- og kundeløsninger, hvor der tænkes i salg og langsigtede relationer med dine kunder. Vi er et dialog og relationsbureau, der kort fortalt hjælper vores kunder med følgende:

Vi skaber dialog og relation..Vi øger loyaliteten og salget..Vi måler effekten af indsatserne..

KundeKompagniet er et bureau der siden 2006 har leveret dialog og loyalitet via SMS og mail. Vi arbejder, som vores navn måske antyder, altid ud fra én ting skal være 100% i fokus: Kunden!

Vi opfatter os hverken som et traditionelt bureau eller en konsulentvirksomhed, men derimod som et kundehus hvor forskellige opgaver løses via målrettet og professional adfærd. Altid med udgangspunkt i at skabe kunderespons, og/eller øge relationen og dermed loyaliteten overfor din slutkunde.

Vi har mange års erfaring fra forskellige discipliner indenfor salg, retail, promotion og marketing, og sikrer derfor dig en helhedsbetragtning og slutbrugerværdi i opgaveløsningen. Vi arbejder både på BTC og BTB markedet, for kunder hvor brand, image og loyalitet er en vigtig del af profileringen mod markedet og slutbrugeren.

Vi stiller naturligvis gerne op til et uforpligtende inspirationsmøde. Ring på 32942026 eller send en mail til info@kundekompagniet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig! 

..og dem vi hjælper

Vores kundereferencer og cases dækker bl.a. HTC smartphones, Telia Mobile, Lexbrand, Danmarks smukkeste festival, detailfolk.dk, m.fl... Kontakt os for at høre mere..


© 2006-2014 KundeKompagniet | A. P. Møllers Allé 9A, 2791 Dragør | Tlf: 32942026 | info@kundekompagniet.dk